Hír: MISZ tájékoztató
(Kategória: Egyéb)
Küldte: tjozsika
2018 March 06 Tuesday - 22:29

Tisztelt Tagegyesületek, kedves Íjászok!
klikk ide
"A 215/2004. (VII. 13) Korm. rendelet alapján lehetővé vált, hogy háziorvosok és házi gyermekorvosok a körzetükbe bejelentkezett, amatőr sportolóként leigazolt (sportolók) lakosok részére sportorvosi vizsgálatot végezzenek „Az Országos Sportegészségügyi Intézet szakmai útmutatójá”-ban foglaltak betartásával.

A Háziorvos a következő feladatokat láthatja el:

az OSEI szakmai irányelvei alapján elvégzi a háziorvosi praxisába bejelentkezett amatőr sportolók sportorvosi vizsgálatát
szakmailag indokolt esetben kiegészítő vizsgálatokat végez az amatőr sportoló megbetegedésének és sérülésének megelőzése, továbbá kezelése és rehabilitációja érdekében
szaktanácsadást végez az egészséges életmód, a táplálkozás és a megfelelő testsúly kialakítása, valamint az emberi szervezet fizikai aktivitásának növelése vonatkozásában.
A háziorvos által kiadott sportorvosi engedélyek esetében is szükségesek a szakmai útmutató szerinti - sportághoz előírt - kiegészítő vizsgálatok.

A sportorvosi vizsgálatok végzésével kapcsolatosan az intézményünkkel élő szerződéssel rendelkező háziorvosok és házi gyermekorvosok lsd. a csatolt linken!"

További sikeres íjászatot kívánunk!
MÍSZ
[Beküldte tjozsika]


Ezen hír származási helye: Nyugat-Dunántúli Íjász Régió
( http://ndijaszregio.hu/news.php?extend.384 )


Oldal létrehozási idő: 0.3647 másodperc, 0.0062 lekérdezési idő.