Hír: Csigás tábor
(Kategória: Egyéb)
Küldte: admin
2010 July 29 Thursday - 17:55

Csigás íjász edzőtábort szerveztünk Alsóörsön barátaimmal. Csigásnak indult, de végül voltak más íjjal lövő íjászok is. Akik eljöttek hozzánk, tudják minősíteni ennek a hétvégének tapasztalatait szakmai, valamint technikai szempontból.

Olyan céllal álmodtuk meg ezt az edzőtábort, hogy lehetősége legyen mindenkinek íjász ismereteit, technikáját tovább fejlesztenie Borbély László és társa, Judit segítségével. Köszönjük Nekik, hogy elfogadták meghívásunkat, és tudásukat átadták nekünk. Köszönjük Hevesi Lajosnak, hogy Ő is eljött, sok-sok élményét megosztotta  velünk, amiket a visegrádi Terepíjász Világbajnokságon szerzett, tapasztalt. Sajnos, Ondrik Tibor nem tudott eljönni, más elfoglaltsága miatt. Talán majd jövőre.

Szeretnénk ezentúl minden évben ilyen, vagy nívósabb edzőtábort szervezni. Bízunk abban, hogy meghívott vendégeink a jövőben is elfogadják meghívásunkat.

Nem titkolt vágyunk, hogy ne legyen megosztottság íjász és íjász között. Sokkal több eredmény, verseny lehetne  hazánkban. Ha mindenki legjobb tudása szerint ezzel a szép sporttal foglalkozna, előbb, vagy utóbb meglenne az eredmény! Hiszem, hogy az ilyen táborok elősegítik ezen törekvéseket.

Sajnálom, hogy a Nyugat-Dunántúli Régió tagjai nem vettek részt a táboron. Sebaj, majd jövőre, remélem.

Üdv:Molnár Ferenc


Ezen hír származási helye: Nyugat-Dunántúli Íjász Régió
( http://ndijaszregio.hu/news.php?extend.53 )


Oldal létrehozási idő: 0.0746 másodperc, 0.0055 lekérdezési idő.